Écht vakmanschap

Over Lagerweij Metaal

Als machinebouwer heeft u misschien niet de capaciteit of de behoefte om de metaalbewerking in eigen huis uit te voeren. Daarvoor kunt u naar Lagerweij Metaal in Barneveld. Wij zijn gespecialiseerd in las- en constructiewerk, dat we handmatig uitvoeren in onze werkplaats. U kunt de complete productie van uw (half)fabrikaat aan ons uitsteden. Ook kunnen we maakdelen op voorraad houden.

Machinebouwers in allerlei sectoren profiteren van onze aanpak en ons vakmanschap. Onze vakmensen werken uiterst secuur. We kennen onze klanten en voelen ons betrokken bij uw business. Samen komen we tot het beste resultaat. Ontdek wat u van ons kunt verwachten:

Kom in contact

Kwaliteit, 
tot op de milimeter

Kom in contact met ons

Kwaliteit

Bij alles wat we doen, staat de kwaliteit voorop. We kiezen altijd voor de beste bewerking. Doen nooit concessies aan de materiaalkwaliteit. En werken heel secuur, als het moet tot op de halve millimeter nauwkeurig. Dit doen we met goede gereedschappen, zoals Siegmund-lastafels. 

Flexibel

Wij begrijpen dat uw productie door moet. En dat stilstand al gauw veel geld kost. Daarom gaan we flexibel om met veranderende behoeften. Heeft u snel iets nodig, dan regelen we dat. En moeten we snel iets oplossen, dan laten we u niet onnodig lang wachten. 

Flexibel, in levering en ondersteuning

Betrouwbaar. In prijs, kwaliteit en afspraken

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Betrouwbaar

U kunt vertrouwen op de juiste prijs/kwaliteitverhouding. Op onze deskundige adviezen. En op levering conform afspraak. Dankzij een goede werkvoorbereiding werken we uiterst efficiënt. We zijn open over onze mogelijkheden en doen wat we beloven. Afgesproken!

Vakmanschap

Puur vakmanschap is bij ons de basis. Onze medewerkers hebben de juiste kennis van materialen en handmatige bewerkingen. We werken secuur en geduldig en zijn niet snel tevreden. En we begrijpen wat u als opdrachtgever belangrijk vindt. Dát is vakmanschap.

Puur vakmanschap daar draait het om.